KlimaNano

Smo mlado podjetje z več kot 17 letnimi izkušnjami (po Sloveniji in po svetu) na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja in več kot 20-letnimi izkušnjami na področju energetike.

Ponujamo vam rešitve ogrevanja in hlajenja s poudarkom na obnovljivih virih energije, kot so toplotne črpalke, klimatske naprave in prezračevalni sistemi s povratkom toplote (rekuperatorji). Nudimo vam svetovanje in izbor opreme tako za novogradnje kakor tudi za stare objekte, poslovne prostore, pomagamo vam pri načrtovanju, izvedbi in vzdrževanju. Takšnih projektov se lotevamo po najmodernejših standardih in skušamo uporabniku na vsakem koraku približati neusahljiv dolgoročen potencial izbrane energetske rešitve. Posebno se posvečamo sanacijam starih in stroškovno  potrošnih sistemov s toplotno črpalko in/ali kombinacijo z obstoječim virom ogrevanja. Energetski sistemi prihodnosti temeljijo predvsem na celovitosti okolju prijaznih energetskih rešitev z nizkimi obratovalnimi in vzdrževalnimi stroški ob večjem individualnem udobju bivanja. Naše rešitve na področju obnovljih virov so zato usmerjene v prihodnost in so dolgoročne.

Home Comfort Expert

Home Comfort Expert (HCE) je Daikinov program za prvovrstne rešitve na področju klimatizacije. Poslanstvo je nuditi visokokakovostne izdelke in zanesljive storitve za uporabnike stanovanjskih rešitev. HCE predstavlja torej kakovostno blagovno znamko, kateri lahko potrošniki zaupajo.

Ponudba

Ponujamo vam kakovostne rešitve z najsodobnejšo in kakovostno opremo proizvajalcev Daikin in Blauberg.
Zagotavljamo vam zanesljivost, strokovnost in kakovost vseh naših izdelkov in storitev. Strankam se posvetimo individualno in vam pomagamo izbrati sistem po vaših željah.