Svetovanje

Energetsko načrtovanje je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri zasnovi vaših novih domov, zato s svojimi naročniki sodelujemo tudi pri pripravi energetskih sistemov vseh vrst in zahtevnosti, prilagojenih prav vaši hiši ali stanovanju.

Poleg nizkotemperaturnih sistemov (toplotnih črplak), klimatskih naprav in rekuperacije se osredotočamo tudi na sanacije starih visokotemperaturnih sistemov, in sicer tako, da jih zamenjamo s toplotno črpalko. Specializirali smo se za sanacije starih kotlovnic z novim energestko varčnim sistemom – z visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami, ki vodo do 80°C segrejejo brez dodatnih električnih grelcev in so tako primerni za radiatorje, torej ne predstavljajo dodatnih stroškov njihove zamnenjave, saj se vse delo opravi v kotolovnici – kakovostno, enostavno in hitro.

Oglede vršimo na kraju samem, s stranko se posvetujemo o želeni rešitvi in nato pripravimo izračune za izbor toplotne črpalke za vsak objekt posebej, pripravimo kosovnico materiala za talno ogevanje ter vsega, kar se tiče hlajenja, ogrevanja in prezračevaja.

Zavedamo se pomena specifičnih znanj in izkušenj za uspešno izvedbo celotnega sistema. V zasnovi projekta sodelujemo s strokovnim svetovanjem, podporo proizvajalcev, pomagamo z izobraževanji in drugimi tehničnimi storitvami in nasveti za energetsko varčno in ekonomično izkoriščanje energije.

Naše storitve

 • Pred začetkom gradnje

  Svetovanje pred začetkom gradnje s sodobnimi in energetsko varčnimi sistemi (izdelava izračunov materiala in opreme talnega ogrevanja, izdelava izračunov delovanja in porabe toplotne črpalke)

 • Svetovanje pri zasnovi polaganja inštalacij in izvajanje predpriprav

 • Ogled objekta ter svetovanje na domu

 • Sanacije

  Sanacija kotlovnic z visokotemperaturnim sistemom toplotne črpalke

 • Dobava

  Dobava in strokovna vgradnja talnega ogrevanja, toplotnih črpalk, prezračevalnih sistemov in klimatskih naprav

 • Servis

  Vzdrževanje in servisiranje freonskih sistemov (toplotnih črpalk, klimatskih naprav) in  prezračevalnih sistemov

 • Prodaja in montaža

  Prodaja in montaža proizvodov opreme DaikinHitachi in Rotex

 • Izvedba

  Kompletna izvedba od zasnove do zagona sistemov