O NAS

Smo mlado podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami (po Sloveniji in po svetu) na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja in več kot 25-letnimi izkušnjami na področju energetike.

O NAS

NUDIMO VAM UČINKOVITE REŠITVE

Ponujamo vam rešitve ogrevanja in hlajenja s poudarkom na obnovljivih virih energije, kot so toplotne črpalke, klimatske naprave in prezračevalni sistemi s povratkom toplote (rekuperatorji). Nudimo vam svetovanje in izbor opreme tako za novogradnje kakor tudi za stare objekte, poslovne prostore, pomagamo vam pri načrtovanju, izvedbi in vzdrževanju.

Projektov se lotevamo po najmodernejših standardih in skušamo uporabniku na vsakem koraku približati neusahljiv dolgoročen potencial izbrane energetske rešitve. Posebno se posvečamo sanacijam starih in stroškovno  potrošnih sistemov s toplotno črpalko in/ali kombinacijo z obstoječim virom ogrevanja. Energetski sistemi prihodnosti temeljijo predvsem na celovitosti okolju prijaznih energetskih rešitev z nizkimi obratovalnimi in vzdrževalnimi stroški ob večjem individualnem udobju bivanja. Naše rešitve na področju obnovljivih virov so zato usmerjene v prihodnost in so dolgoročne.